Kuusi mahtavaa pukeutumisideaa teini-ikäiselle tytölle

Kaikki me varmasti muistamme, miten hämmentäviä teinivuodet aikoinaan olivat. Mitä pistää tänään päälle? Miten kaverit reagoivat uuteen reppuun? Ovatko housut liian tiukat? Liian löysät? Liian tylsät? Erityisesti muoti ja tyyli saavat monen teinitytön aamulla itkun partaalle, kun mitään päällepantavaa kouluun ei löydy ja tyylikäskin pitäisi olla vielä samaan aikaan.

Nuorisolle muoti on tärkeää, sillä vaatetuksella haetaan yhteenkuuluvuutta. Mikä pukeutumisesta tekee vielä haastavampaa, on se seikka, että teini-ikäiset haluavat samalla mukautua joukkoon, mutta myös erottua joukosta. Miten tämä on sitten mahdollista? Jos sinulta löytyy teini-ikäinen tyttö kotoa, olet aivan varmasti kiinnittänyt jo huomiota hänen pukeutumistyyliinsä ja kenties joutunut myös kuuntelemaan hänen hermoromahduksiaan aamulla ennen kouluun lähtöä tai viikonloppuna juuri ennen tärkeää nuorisotapahtumaa.

Haluaisitko kantaa kortesi kekoon ja auttaa teini-ikäistäsi löytämään itselleen tyylikkäitä, mutta samalla nuorelle tytölle sopivia asuvalintoja, jotka saavat hänet erottumaan joukosta hyvällä tavalla? Esittelemme seuraavaksi kuusi upeaa muotivinkkiä, jotka sopivat nimenomaan teini-ikäisille tytöille. Näihin vinkkeihin käytettyjä asukokonaisuuksia voi tilata helposti nuorten merkkivaatteita myyvän https://kidsbrandstore.fi/ -sivuston valikoimasta.

Kuusi mahtavaa pukeutumisvinkkiä nuorelle tytölle

1. Värikkäät crop topit

Crop topit ovat täällä taas! Näitä sekä aikuisten naisten että nuorten tyttöjen suosikkeja kannattaa nyt haalia vaatekaappiin. Erityisesti teini-ikäiselle sopivat raidalliset, kukalliset tai muilla kuvioilla koristetut lyhyt- ja pitkähihaiset crop topit, jotka on kaiken lisäksi helppo yhdistää simppeleihin farkkuihin. Varmista kuitenkin, ettei crop top ole liian paljastava; sen tulisi mielellään paljastaa vatsa vain silloin, kun nuori nostaa kätensä ilmaan.

2. Klassinen farkkutakki

Toinen ysäriluvun vaate on palannut myös nuorison suosimaan muotiin, nimittäin klassinen farkkutakki. Ennen farkkutakin hankintaa varmista, että kangas on kestävää, sillä tässä tapauksessa laatuun kannattaa panostaa. Vaikka hyvänlaatuisella farkkutakilla onkin jonkin verran hintaa, maksaa se itsensä nopeasti takaisin; ensinnäkin farkkutakki on todella helppo yhdistää lähes mihin tahansa asukokonaisuuteen ja toiseksi, laadukas farkkutakki kestää kovassakin käytössä pitkään ja vanhetessaan vain näyttää paremmalta.

3. Farkkushortsit ja sukkahousut

Loistava tekosyy käyttää farkkushortseja myös talvella! Tavallisiin farkkushortseihin saa täysin uutta puhtia hauskoilla sukkahousuilla; teini voi kokeilla esimerkiksi pitsitettyjä, revittyjä tai kukkakuvioisia sukkahousuja, jotka yhdistettynä Timberlandin kenkiin tai muihin samantyylisiin saappaisiin luovat vaikutelmaa raikkaan ”kapinallisesta” ja rajoja rikkovasta nuoresta (tietysti kuvainnollisesti).

4. Isoilla logoilla tai erikoisilla materiaaleilla varustetut reput ja laukut

Mikä olisikaan parempi asuste kuin itseensä huomiota vetävä reppu. Toki repun koolla on väliä, jotta teini-ikäisen opiskeluvälineet mahtuvat sisään, mutta pyri myös samalla valitsemaan hauska ja huomiota herättävä kuvio, logo tai materiaali; hyviä vaihtoehtoja ovat muun muassa valoa heijastavat synteettiset ja puolisynteettiset kankaat sekä samettiset ja Coachella-tyyliset reput ja laukut.

5. Maksikokoinen ruutupaita

Isän vaatekaapilla ei tosin tarvitse käydä koluamassa tätä vaatevalintaa, sillä ylisuurten miesten ruutupaitojen suosio on levinnyt myös naistenvaatteiden keskuuteen. Ruutupaidan suosion salaisuutena piilee sen monipuolisuus; se käy näppärästi esimerkiksi yksinkertaisten legginssien, revittyjen farkkujen ja jopa tyttömäisen kukkamekon kanssa vyötärölle sidottuna.

6. Värien yhdisteleminen

Kuka sanoi, etteivät keltainen ja punainen sovi yhteen? Eriväristen vaatteiden kerrospukeutuminen eli layering on muotisuuntaus, joka sopii aivan kaikille, myös teini-ikäisille tytöille. Värien yhdistelemistä ei kannata pelätä, kunhan lopputuloksesta ei tule liian yliampuva. Kirkkaanpunainen takki ja keltainen paita kannattaa yhdistää yksivärisiin farkkuihin ja kenkiin. Jos taas housut ovat asukokonaisuuden väripilkku, kannattaa silloin paita ja takki valita hieman yksinkertaisemmasta värimaailmasta. Myös kokonaan tummaan asukokonaisuuteen voi hakea hauskoja yksityiskohtia vaikkapa kirkkaan pinkillä tai oranssilla laukulla.

Leave a Reply

mts_schema