Kesän trendit

Kevään 2018 muoti- ja sisustustrendit ovat saapuneet Suomeen. Kasaritrendi eli 1980-luku on nyt muotimaailman ykkönen. Voimakaslinjaiset housupuvut villitsevät katumuodissa ja pastellisävyt ovat jälleen muodissa kaikkialla. Bisnespukeutuminen on in. Kevään trendivärien ykkönen on laventeli. Maailmalla Victoria Beckhamin näytöksessä nähtiin, miten laventeli sopii aina jakkupuvuista mekkoihin. Laventelin väriset neuleet ovat nyt suuressa suosiossa maailmalla, ja laventelin katsotaan edustavan luovuutta ja viisautta. Laventelin siniseen yläosaan sopii esimerkiksi trendikäs puuvillainen pusero yhdistettynä farkkuihin, joka on todella tyylikäs asukokonaisuus. Trendikäs hopea toimii myös loistavasti yhdistettynä laventelinsiniseen. Nahka- ja Nahkatrenssit ovat myös muotia kuluvana kesänä. Maanläheiset värit, kuten kaikki ruskean sävyt ovat suosittuja. Beige on tullut ennen niin suositun harmaan tilalle niin asuissa kuin asusteissa ja kengissäkin.

Yhdistä herkkää laventelia kiiltävään hopeaan

Ruudulliset housut ovat keväällä ja kesällä 2018 todella suosittuja voimakkaan keltaisina, turkoosina ja punaisina sävyinä. Ruutuvaatteisiin voi verhoutua myös halutessaan kokonaan. Haalarit ovat kevään 2018 jättitrendi, ja erityisesti pitkähihaiset työmiehen asujen kaltaiset mallit, joita näkyi runsaasti muun muassa Valentinon muotinäytöksessä. Trendikäs haalari kannattaa yhdistää naisellisiin asusteisiin, kuten klassiseen käsilaukkuun ja kitten heel -nilkkureihin. Valkoiset vaatteet ovat keväällä ja kesällä 2018 todella suosittuja. Valkoiset farkut ja näyttävä kokovalkoinen tyyli olivat esillä muun muassa Lemairen ja Tibin kevätnäytöksissä. Valkoisia farkkuja on tarjolla tänä keväänä ja kesänä lähes jokaisen vaatemerkin valikoimassa joko suora- tai leveälahkeisina. Luonnonvalkeat sävyt ovat erityisen suosittuja ja ajankohtaisia. Trendikäs kesäinen asu on luonnonvalkoinen pusero yhdistettynä pirteisiin kesäisiin farkkuihin. Tyylikkäitä ja mukavia vaatteita koko perheelle tarjoaa trendly.fi, joka on vaatteiden, lastentarvikkeiden ja sisustustuotteiden tavaratalo verkossa.

Sisustustrendit kevät ja kesä 2018 tarjoavat monenlaista mukavaa trendikkäälle sisustajalle. Skandinaaveille valoisuus on tärkeää ja vaaleaa pohjaa korostetaan erilaisilla kontrastiväreillä. Herkullisia kontrastivärejä ovat ruukunpunainen, eli terrakotta, punamulta ja punasavi. Trendikkäitä ovat myös utuiset sinisävyt, persikkaiset roosat, beiget, havuisen vihreä, okrainen oranssi, violetin vivahteet ja kivenharmaa. Viherkasvien suosio on jatkuvassa kasvussa ja kotia voi koristella myös kasvikuvioiduilla tekstiileillä tai tapeteilla. Viherkasveilla voi koristaa huoneen kuin huoneen ja ne ovat paitsi näyttäviä huonekasveja, myös erittäin helppohoitoisia. Boheemit patinat ja puunsävyt ovat trendikkäitä ja modernin sileäpintaisia tuotteita voi yhdistellä huolettomasti ajan patinoimiin perintö- tai kirppisaarteisiin ja luonnonmateriaaleihin.

Sisustustrendit 2018 tuovat ihanaa kodikkuutta

Värimaailman trendit menevät jatkuvasti rohkeampaan suuntaan, jossa persoonallisuus on valttia. Harmaa on ollut sisustuksen ykkösväri pitkään, mutta nyt lämpimät ruskean ja beigen sävyt ovat taas tulossa muotiin. Tumma punainen, poltettu oranssi ja puuterinen roosa, tai mieluiten kaikkia yhdessä tekevät sisustuksesta kuin sisustuksesta todella puoleensavetävän. Trendikkäistä värisävyistä esiin nousee myös pehmeä roosa. Roosa toimii upeana tehostevärinä tekstiileissä ja myöskin isommilla pinnoilla, kuten seinillä. Romanttinen tai pelkistetty sisustustyyli voi tuoda kotiin vaikkapa kultareunaisen peilin ja näyttävän kukkakimpun, jotka tuovat ihanaa ylellisyyden tuntua.

Leave a Reply

mts_schema