Täydennä urbaanin trendikästä tyyliä yhteensopivilla asusteilla

Tällä hetkellä muodin maailmassa on pinnalla samanaikaisesti monia eri tyylejä, jotka näyttävät hyvältä ja ajankohtaiselta. Monipuolisesta valikoimasta jokainen voi valita itselleen imartelevimmat ja miellyttävimmät vaatteet ja asusteet korostaakseen omaa persoonallisuuttaan. Yhtenä syynä monenlaisiin tyyleihin on sosiaalisen median hyödyntäminen inspiraation lähteenä sekä se, että haluamiaan vaatteita ja asusteita saa hankittua nyt helpommin kuin koskaan internetin ansiosta.

Monelle on tärkeää, että oma tyyli on yhtenäinen. Tämä tarkoittaa sitä, että varsinaisten vaatteiden rinnalle halutaan hankkia tyyliin sopivia asusteita ja yksityiskohtia korostamaan kokonaisuutta. Seuraavassa mainitaan muutama esimerkki asusteista, joihin huomiota kiinnittämällä omaa tyyliään voi korostaa hyvinkin helposti.

Korut

Korut ovat klassinen tapa höystää asua kuin asua. Mikäli pukeutuu hyvin neutraaliin ja minimalistiseen asukokonaisuuteen, voi siihen tuoda hieman persoonallisuutta lisäämällä kaulaan yksinkertaisen korun tai vaikkapa kauniin ranneketjun. Korujen avulla voi helposti säätää yhden ja saman asun juhlavuutta aina boheemin rennosta erittäin eleganttiin.

Älypuhelinten ja läppäreiden kotelot

Monella meistä kulkee taskussa mukana kaikkialle älypuhelin ja usein myös kannettava tietokone. Erilaisten elektronisten laitteiden kustomointi omannäköiseksi on äärimmäisen suosittua, jonka myötä puhelinten suojakuorten ja läppärikoteloiden myynti on suorastaan räjähtänyt käsiin. Etenkin Applen tuotteista on tarjolla todella monipuolisesti trendikkäitä vaihtoehtoja, joten mikäli on hankkimassa mresell-sivuston kautta itselleen uutta laitetta, voi siihen samalla hankkia jonkin omaan tyyliin sopivan suojakuoren tai -kotelon. Esimerkiksi tyylikäs nahkainen suojakotelo toimii loistavasti klassisen urbaaniin tyyliin yhdistettynä.

Sukat

Etenkin viimeisten viiden vuoden aikana katukuvassa on alkanut näkymään entistä enemmän rohkeita sukkavalintoja. Sukkien ei enää tarvitse olla mahdollisimman näkymättömiä ja neutraaleja, vaan niitä tuodaan nyt esille enemmän kuin ennen. Sukat ovat erinomainen keino täydentää asukokonaisuutta silloin kun tyyliin haluaa tuoda vaikkapa leikkisyyttä tai suloisuutta. Viime aikoina trendikkäimmät urheilusukat ovat olleet pitkävartisia ja ne vedetäänkin rohkeasti ylös saakka, jolloin asun yleisilmeestä saa hyvinkin urheilullisen ja rennon.

Pukeutuipa miten hyvänsä, on yhä useampi huomannut, kuinka käteviä erilaiset asusteet ovat asukokonaisuuksien piristämiseen tai muokkaamiseen haluttuun suuntaan. Sama vaatekokonaisuus toimii monessakin eri yhteydessä, eikä silloin tarvitse tehdä muuta kuin vaihtaa asusteita tilanteen mukaan.

Leave a Reply

mts_schema