Jenny Woo-tyyli

Haluaisitko olla huoleton mutta trendikäs, iloisen itsevarma ja seikkailunhaluinen? Ota mallia Jenny Woosta, jonka tyylin jäljittely alkaa sisäisestä tunteesta ja näyttäytyy ulkopuolisille omintakeisen tyylin ja asenteen kautta. Jenny Woo on 2020-luvun nainen, joka heittää kuluneet arvot roskikseen ja suuntaa kohti uusia seikkailuja. Joskus on kaadettava raja-aitoja kaksin käsin voidakseen olla oma itsensä. Jenny Woo tyyli kertoo asenteesta ja hyvästä mausta.

1+1

 

Jenny Woo-tyyli on kahden asian summa. Kaikki alkaa avoimesta ja itsevarmasta Beautiful fashion model woman wearing sunglasses and standing near brick wallasenteesta. Jokaisen tyyli muotoutuu itselle tärkeiden arvojen ympärille, joten on tärkeää kartoittaa kuka sinä olet ja millainen haluat olla? Mitkä ovat ne asiat, joita halutaan tuoda esille? Luonnonsuojelu, tuotteiden laadukkuus tai ehkä feminismi. Oman tyylin löytäjä säteilee ulospäin ja vaatteet sekä asusteet tuntuvat istuvan hänen päällään juuri kuten pitääkin. Asenne yhdistetään trendikkääseen mutta laadukkaaseen pukeutumiseen.

Nykyisin tuotteiden valitseminen ja hankkiminen on kätevää netistä. Niin tekee myös Jenny Woo, joka ei halua tuhlata aikaansa vaatekauppojen jonoissa ja ahtaissa pukukopeissa. Jenny Woo surffaa mieluiten suosikkikahvilassa istuessaan nettikauppaan ja klikkaa sieltä itselleen niin vaatteet kuin kengätkin. Kengät netistä löytyvä helposti ja nopeasti.

Pukeudu tunteella

Jenny Woon tyyli sopii kaikille ihonväriin, muotoihin tai ikään katsomatta. Tyylille ei ole myöskään asetettu tarkkoja rajoja värien, vaatteiden tai kenkien suhteen. Jenny Woo rakastaa elämää ja elää tunteella, se näkyy myös vaatteissa. Hän haluaa halata vastaantulijoita, auttaa avuntarvitsijoita ja kokeilla aina jotain uutta. Vaatteissa ja kengissä voi yhdistellä vapaasti ja villisti eri tyylejä ja eri päivien tunnelmia voi tuoda esille myös vaatetuksen avulla. Tänään voi olla sateenkaarenvärinen pukeutumistyyli ja huominen saattaa vaatia maanläheisempiä värejä, Jenny Woo tekee valinnat tunteella joten huomisesta on vaikea tietää tänään.

Shot of a woman using her phone while shopping in a boutique

Tunnistat Jenny Woo-tyylin löytäneen helposti. Hän syleilee maailmaa ja kantaa kehonsa ja vaatteensa ylpeästi rinta rottingilla. Huomaat ensin hänen valloittavan hymynsä ja ystävällisen asenteensa, sen jälkeen huomio kiinnittyy ajatuksella valittuihin asusteisiin, vaatteisiin ja kenkiin. Hän on aina valmis seikkailuihin ja kokeilemaan uutta harrastusta. Hän kiinnostuu uusista ja erilaisista ihmisistä ja haluaa matkustaa maailman ääriin.

Jenny Woo haluaa tehdä asiat tänään eikä odottaa huomiseen, hänen elämännälkäinen asenteensa on tervetullut piristys. Se on tulevaisuuden nuorten naisten asenne, joka ei kumartele tai kapinoi, se valloittaa elintilaa olemassaolollaan.

Leave a Reply

mts_schema