Maailman seksikkäimmät kaupungit

 

Mikä tekee kaupungista seksikkään? Sijainti, maisemat, yöelämä, paikallisten pukeutumistyyli, harrastusmahdollisuudet ja Shot of an attractive young woman wearing funky sunglasses against a blue backgroundhttp://195.154.178.81/DATA/i_collage/pi/shoots/806374.jpgyleinen tunnelma. Joissakin kaupungeissa on charmia ja tunnelmaa, jota toisista paikoista ei löydy etsimälläkään. Jokainen matkailija taas kokee asiat eri tavoin. Joskus matkailijan ja uuden kaupungin kemiat eivät vain kohtaa, vaikka jollekin toiselle kyseinen kohde olisi unohtumaton elämys. On kyse pienistä asioista, joskus ne kaikki loksahtavat kohdalleen ja joskus taas hetki on väärä eikä yhteyttä löydy. Sateinen sää, huono palvelukokemus ja hotellin huono sijainti saavat seksikkäimmänkin kaupungin kuihtumaan silmissä.

Seksikkyys on monen asian summa, niin ihmisessä kuin paikassakin kokemukseen vaaditaan sähköä ja virittymistä oikealle taajuudelle. Jos matkailijan asenne on väärä jo kotimaan lentokentällä, on tunnelman viritys mennyt alusta asti pieleen. Avoin, odottava ja innokas mielentila on edellytys sähköistämään ilmapiiriä. Täältä tullaan maailma! Näytäthän minulle parhaat puolesi, mielenkiintoisimmat nähtävyytesi ja esittelet upeimmat ihmisesi. Olen valmis ottamaan vastaan kasan uusia kokemuksia, tuntemuksia ja tarinoita, portit auki! Minua ei pidättele mikään.

Pariisin charmi vangitsee matkailijan

 

Joissakin kaupungeissa seksikkyys leijuu talojen yllä, kuiskii vanhoilla kujilla ja kurkistelee villisti kuohuvien koskien roiskeissa. Kaupungit kuten Pariisi, ovat kuin luotuja romanttisille coffee on table and Eiffel tower in Parismatkalle ja kuherteluun. Itse pariisilaiset eivät ehkä seksikkyyttä huomaa mutta ulkomaalaisille kauniisti soljuva ranska, notkuvat leivoskahvilat ja lasi maailman parasta viiniä Seinen rannalla riittää kihahtamaan päähän.

Kaupungin historia, upeat nähtävyydet ja ranskattarien kopisevat korot luovat ympärille sen tunnelman, joka on tuttu elokuvista ja tv-sarjoista. Tutkimuksen mukaan seksikkäimpien kaupunkien kärkeen nousevat unelmalomakohteet, joista moni vain haaveilee. Tahiti, St.Tropez ja Monte Carlo. Seksikkäimpien kaupunkien listalla on myös toisistaan radikaalisti poikkeavia kohteita kuten Tokio ja Rio De Janeiro, ensimmäinen kohteista tunnetaan järjestyksen ja kovan yrittämisen kaupunkina kun taas jälkimmäiseen kulminoituu rento rantaelämä ja suuret elintasoerot.

Kuumaa tunnelmaa Riossa

Toisaalta käsittelemme kokemuksia eri tavoin, jollekin riittää kävely vieraan maan mukulakivikaduilla ja yhteys historiaan. Joku toinen taas kaipaa maailmankuulua hiekkarantaa Rio De Janeirossa ja sen seksiä tihkuvaa tunnelmaa, kauniita brasilialaisia villeissä rantapeleissä tai tanssia rannalle pystytetyissä palmubaareissa kuumasti polttavan auringon alla. Nykyisin moni hakee lomaltaan tunnelmia ja kokemuksia, jotka tallentuvat kameran sijasta mielen sopukoihin. Kokemuksia havitellaan eri tavoin, kuten päätä huimaavien kokemusten avulla, luksusluokan hotelleissa tai paikoissa, joissa vain harva on vieraillut. Matkailusta on tullut elämysmatkailua, jossa tunnekuohuilla ei ole ylärajaa.

Leave a Reply

mts_schema