Kiinnostavimmat tyylisuuntaukset

Erilaisia tyylisuuntauksia näkee päivittäin kaikkialla Suomessa. On raikasta ja mielenkiintoista huomata, kuinka erilaisia pukeutumistapoja naisilla ja miehillä on ja kuinka he kykenevät kantamaan omaa tyyliään ylpeydellä. Upeita catwalk-luomuksia näkee jatkuvasti mediassa, mutta usein nämä vaatteet ovat todella hintavia. Pukeutumiseen ei kuitenkaan tarvitse käyttää paljon rahaa, vaan erilaisia ihastuttavia tyylejä voi loihtia pikkurahalla. Catwalkien huippuluomuksista voi tehdä itselleen sopivan kokonaisuuden käyttämällä mielikuvitusta. Monista lavalla ja lehdissä nähdyistä kokonaisuuksista voi saada inspiraatiota ja löytää omaan budjettiin sopivia muotivaatteita aivan tavallisista ketjuliikkeistä. Tällöin tyylin kopioiminen käy helposti ja siitä huolimatta voidaan näyttää arvokkaalta, viettelevältä ja kauniilta, kuten catwalk-lavoilla!

Näytä huipputyylikkäältä pikkurahalla

Catwalkien muotiluomukset ovat äärimmäisen kauniita, mutta myös todella arvokkaita ja kalliita. On kuitenkin erilaisia tapoja kopioida catwalkien upeita luomuksia ja Näin kopioit catwalkien tyylin pikkurahalla! Stella McCartneyn tyyli tunnistetaan sen naisellisuudesta ja sporttivivahteista. Yhdistä trendikäs ribbineulos raikkaiden värien kanssa, pue palikkakorkoiset sandaalit ja upeat ruusukultaiset aurinkolasit, niin näytät McCartneyn mallilta. Balmainin tuotteet taas ovat usein hennon nuden värisiä. Luomukset ovat erittäin naisellisia ja muotoja korostavia. Pue siis nuden sävyisiä vaatteita päästä varpaisiin, laita jalkoihin teräväkärkiset korkkarit ja solmi vyötärön ympärille vyötäröä korostava vyö. Balmainin vastakohtana on Louis Vuittonin vaatteet, joissa yhdistetään kahta ääripäätä: biker-nahkatakkeja ja -liivejä sekä pitsimekkoja. Ottamalla esimerkkiä Louis Vuittonista voit yhdistää romanttisia pitsimekkoja mustien nahkatakkien ja – kenkien kanssa.

Valitse tyylisi oman persoonallisuutesi mukaan

Joka vuosi saapuu paljon kauniita ja entistä mielenkiintoisempia ja upeampia muotiluomuksia kaikilta huippusuunnittelijoilta. Kiinnostavia ja vietteleviä tyylisuuntauksia on paljon ja näistä voi olla vaikeaa valita itselleen sopivin. Pukeutumistapoja ei tarvitse kuitenkaan kopioida täydellisesti, vaan eri tyyleistä voi ottaa inspiraatiota muutamista asusteista tai vaatteista, jotka miellyttävät omaa silmää kaikista eniten. Aina ei tarvitse olla täysin muodikas ja usein kaikista tyyleistä löytyy jotain, josta voi tykätä. Esimerkiksi Balmainin kauniit, naiselliset ja vartaloa korostavat asut eivät ole kaikkien mieleen. Sporttiset ja suloiset Stella McCartneyn vaatteet voivat olla taas toisille liian värikkäitä ja arkisia. Vaatteet pitäisi tuntea omikseen, jotta ne voisi pukea päälleen ylpeydellä. Kiinnostavia tyylisuuntauksia on runsaasti ja varmasti useimmat löytävät näistä omat lempiasunsa!

 

Leave a Reply

mts_schema